DENİZLİ / ACIPAYAM - Kuyucak İlkokulu

Kuyucak İlkokulu

Kuyucak Mah.8.Sok.No4 Acıpayam/DENİZLİ
Vizyon
Kuyucak İlkokulunu; paydaşlarımızın güçbirliği ile kendisi ve çevresi ile barışık, çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanmış, teknolojinin insanlığa hizmet veren birer araç olduğunu kavrayan , bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisini kendisine rehber edinen öğrenciler yetiştirmek ve okulumuzu sosyal,kültürel ve sportif etkinliklerde adından söz ettiren güçlü bir kurum yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş,çağdaş,demokratik lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş,milli ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz;öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,yetenekli,rekabetçi ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onlara 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08:50/14:20
Kalorifer (kömürlü)
Okulumuz il merkezine 58 km, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.